Werkstress, met passie aan het werk zijn, meer werkgeluk, ontzorgen, ondersteuning, support

Stress als kleine ondernemer – Wat is jouw ervaring?

Deze week is het week van de werkstress. Een goed moment om als ondernemer hier ook eens bij stil te staan. Hoe ligt het stressniveau voor jou als kleine ondernemer? Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en indien nodig op tijd hulp in te schakelen en werk uit te besteden. Overweeg zeker eens een samenwerking met een Virtual Assistant als het je allemaal te veel wordt.

Ervaar jij een gezonde portie stress of raak je uit balans?

Doordat jouw bedrijf groeit, door nieuwe plannen en ontwikkelingen kun je als (kleine) ondernemer best wat stress ervaren. Ook alle ondersteunende werkzaamheden blijven gewoon doorgaan. Je kunt dan natuurlijk doorbijten en een tandje bijzetten, je prioriteiten aanscherpen of juist proberen meer rustmomenten in te bouwen. Ik geloof echter dat het belangrijk is om jouw unieke talent te benutten, dat is jouw kans om verder te groeien!

Overweeg eens om bepaalde taken uit te besteden, dat geeft je meer rust en je krijgt weer energie voor andere zaken die jij belangrijk vindt.

Hoe kun je als drukke ondernemer taken uitbesteden?

Maak eens een lijstje met taken waar je blij van wordt en taken waar je geen energie van krijgt of die je heel veel tijd kosten. Zijn daar dingen bij die je kunt uitbesteden aan iemand anders? Kun jij hulp hiervoor inschakelen?

  • Heb jij als MKB-ondernemer behoefte aan meer overzicht en gemak?
  • Wil jij meer tijd in jouw agenda die je aan andere zaken kunt besteden?
  • Heb jij behoefte aan een sparringpartner of een specialist om alle ondersteunende zaken van jouw bedrijf te organiseren?

Al vanaf een aantal uren per maand kan ik je ontzorgen en helpen om werkprocessen gemakkelijker in te richten en je taken uit handen te nemen. Jij zult minder stress ervaren en meer rust vinden!

Benieuwd naar wat ik hierin voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te onderzoeken.

 

Ben je benieuwd waarin ik jou kan ondersteunen?

Mijn diensten zijn onderverdeeld in Online marketing support en Business support. Bekijk deze pagina’s voor meer informatie. In een oriënterend gesprek  vertel ik je er graag meer over. Neem hiervoor contact met mij op via telefoon 06-30617743 of per mail monique.botermans@ligaro.nl. Op LinkedIn lees je meer over mijn achtergrond en werkervaring.

Hopelijk tot snel! 

Online marketing & Business Support - Monique Botermans - Ligaro Support