Tips voor ondernemers over werkgemak en Online marketing

Met ons blog Tips voor ondernemers inspireren wij (kleine) ondernemers en zzp-ers om professioneler te werken en slim gebruik te maken van tools en software. Onze artikelen richten zich zowel op Online marketing en online zichtbaarheid als op werken met meer gemak en het beter organiseren van je dagelijkse werk. Door professioneler te werken, meer te vertrouwen op software en taken uit te besteden, ontstaat er ruimte voor groei. Wil je weten hoe? Bekijk dan onze diensten.

Onze diensten

Tips voor ondernemers over Online marketing en je zichtbaarheid verbeteren

Wil jij aan de slag om de Online marketing van jouw bedrijf te verbeteren? Lees onderstaande blogartikelen met tips voor (kleine) ondernemers en zzp bedrijven. Kom je er zelf niet uit en kun je hierbij hulp gebruiken? Neem dan contact met ons op.

Tips voor ondernemers over structuur en efficiency

Lees onze tips voor ondernemers over meer structuur aanbrengen in jouw werkzaamheden. Er zijn handige tools en software die het gemakkelijk maken. Meer overzicht en structuur brengt rust, je kunt efficiënter werken en daardoor ontstaat er ruimte voor groei. Wil je weten wat we voor jou en of jouw team kunnen betekenen bekijk dan onze pagina Business Support.

Marc Botermans Ligaro Support

Marc Botermans

Software Specialist

Marc weet steeds de juiste connectie te maken tussen mensen, werkwijzen en hulpmiddelen en deze met elkaar te verbinden. Zo ontstaat er een goede samenwerking, kan het team efficiënt werken en creëert hij een meerwaarde voor jouw bedrijf.

Bekijk LinkedIn-profiel

Monique Botermans - Ligaro Support

Monique Botermans - Schellekens

Online Marketing Partner

Monique heeft jarenlange ervaring in ondersteunende functies en adviseert en biedt praktische hulp bij het verbeteren van je online marketing activiteiten en het efficiënter organiseren van jouw werk. Zij denkt vooruit, werkt doelgericht, nauwgezet en met een glimlach.

Bekijk LinkedIn-profiel