Pakketten voor Online marketing

Ben jij klaar met het zelf uitvogelen en uitproberen om de online zichtbaarheid van jouw bedrijf te verbeteren? Heb je geen geduld of onvoldoende tijd of kennis om alles technisch goed in te richten? Of weet je door alle mogelijkheden niet goed welke online marketingstrategie het beste past bij jouw bedrijf? Ontdek de voordelen van het (samen)werken met een Virtual Assistant voor jouw online marketing. Bekijk hier mijn pakketten voor Online marketing.

Maand- of uurpakketStrippenkaart

Overweeg je om hulp in te schakelen bij de Online marketing van jouw bedrijf?

Ervaar hoe een (technisch) Virtual Assistent je werk uit handen neemt. Merk hoe fijn het is om te werken met iemand die kennis heeft van online marketing en ook de techniek beheerst om het daadwerkelijk in te richten. Samen werken wij een passende online marketingstrategie voor jouw bedrijf uit. We sparren over hoe wij jouw klant het beste kunnen aanspreken en binden. En we bedenken nieuwe acties en zetten deze op om jouw bedrijf verder te laten groeien.

Het resultaat van onze samenwerking is dat jij weer ruimte krijgt om bezig te zijn met jouw passie. Je kunt met vertrouwen zaken loslaten, omdat je weet dat het goed geregeld is. Jouw bedrijf wordt beter gevonden, het aanbod van jouw diensten is interessant voor jouw doelgroep en daardoor verkoop je meer. Doordat we de resultaten van de acties meten, kunnen wij op tijd bijsturen als dat nodig is.

Wil je concreet weten waarmee ik je kan helpen, lees dan verder bij Online marketing of neem contact met mij op.

Hoe gaan we van start met het verbeteren van jouw online zichtbaarheid?

Allereerst maak ik een ‘nulmeting’ van de huidige situatie. Ik bekijk wat je nu allemaal doet en wat het je oplevert. Daarna breng ik de verbeteringen in kaart rondom de online zichtbaarheid voor jouw bedrijf. Samen bepalen we hoe we hier verder mee aan de slag gaan en ik zorg voor een concreet actieplan (in Trello), zodat we deze kunnen opvolgen. Sommige onderwerpen pak je zelf aan en bij andere heb je mijn hulp nodig. Ik voorzie je van specifieke tips, adviezen en verbeteringen op maat van jouw bedrijf. Regelmatig evalueren we de voortgang en werken het actieplan bij. Dit zijn een aantal onderwerpen waarvoor je mijn hulp inschakelt:

 

 • Website check
 • SEO plus
 • Huisstijl in brandboard
 • Zichtbaarheid op social media
 • Blog/nieuwsbrief
 • E-mailmarketing

Website check

Ik breng de verbeteringen voor jouw website in kaart. Het gaat hier om taalgebruik en vormgeving, maar ook om user experience, SEO & vindbaarheid.

Huisstijl in brandboard

Het is handig om jouw huisstijl, kleuren, lettertypen, foto’s e.d. vast te leggen in een Brandboard. Op deze manier heb je alle gegevens bij elkaar en dit maakt het gemakkelijker om al jouw online-uitingen aan te laten sluiten bij jouw huisstijl. Ik stel deze voor je samen.
w

Blog/nieuwsbrief

Ik geef tips over de vormgeving en inhoud van jouw nieuwsbrieven, zodat lezers zich meer herkennen in jouw aanbod. Ook help ik je om meer lezers te bereiken met behulp van jouw blog (door SEO en social media). Met mijn hulp stuur je met regelmaat relevante nieuwsbrieven en plaatst je frequent op je blog.

SEO plus

Hier ga ik dieper in op de SEO van jouw website. Ik voer een zoekwoordenonderzoek voor jouw bedrijf uit en geef tips hoe deze te gebruiken op je website en in blogs.

Zichtbaarheid op social media

Jouw uitingen op social media zijn in één lijn en passend bij jouw huisstijl en doelgroep. Ook hierin geef ik je advies en maak een aantal visueel aantrekkelijke designs voor je. Daarnaast voorzie ik je van ideeën voor relevante hashtags.

E-mailmarketing

Ben je ooit eens gestart met e-mailmarketing/funnels, maar kan dit een opfrisbeurt gebruiken? Ik geef je tips om jouw mailings zo in te zetten dat jouw klanten worden uitgenodigd tot de juiste vervolgactie. Verder zorg ik ervoor dat de techniek van het mailpakket goed is ingesteld.

Structurele ondersteuning door een (technisch) Virtual Assistant

Als zzp-er of kleine ondernemer ligt er veel op je bord en moet je van veel onderwerpen op de hoogte zijn. Maar soms is het fijn als je niet alles zelf hoeft te doen. Door de online marketing taken uit te besteden aan een deskundige, kun jij bezig zijn met datgene waar jij het beste in bent en blij van wordt!

Vaak hoor ik van ondernemers dat ze niet goed weten waar te beginnen op het vlak van (online) marketing. Er zijn zoveel mogelijkheden. Bovendien wil je iets doen dat bij JOU en JOUW BEDRIJF past. Dan is het fijn als je met iemand kunt sparren die de nodige kennis in huis heeft én kan meedenken met jouw bedrijf.

Als allround Virtual Assistant op het gebied van online marketing help ik je onderstaande vragen te beantwoorden:

 • Hoe zorg je ervoor dat jouw website goed gevonden wordt en actueel blijft?
 • Op welke manier worden jouw nieuwsbrieven vaker gelezen?
 • Hoe ben je consequent en herkenbaar zichtbaar op social media?
 • En het allerbelangrijkste: Waar voel jij je goed bij…!

Ik help je met het in kaart brengen van mogelijke verbeteringen voor de online zichtbaarheid van jouw bedrijf en pak stapsgewijs het vervolg voor je op. Hoe fijn is dat? Ik ondersteun je al vanaf enkele uren per maand.

  Online marketing pakketten voor structurele ondersteuning

  Afhankelijk van jouw wensen, neem je mijn diensten af op uurbasis of voor een vast aantal uren per maand. Vooraf bepalen we wat je nodig hebt en dit wordt vastgelegd in een opdrachtovereenkomst. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.

  Ben je nog niet bekend met het werken met een Virtual Assistant? Lees dit blogartikel over ervaringen van een coach of lees mijn reviews op de pagina Online marketing.

  Ga nu concreet aan de slag met jouw online marketingstrategie

  Neem contact met mij op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek. Leuk om jouw plannen te horen en te bespreken hoe ik je kan helpen! Je kunt me bereiken via telefoonnummer 06-30617743 of per mail monique.botermans@ligaro.nl

  Online marketing pakketten voor incidentele hulp of kennismaking?

  Heb je af en toe een klus of wil je laagdrempelig met mijn werkwijze kennismaken, kies dan voor mijn strippenkaart voor 10-uur ondersteuning. Ik pak de afgesproken werkzaamheden voor je op en deze worden per begonnen kwartier verrekend. Denk hierbij aan:

   

  • eenmalige aanpassingen aan jouw website
  • eenmalig uitzoeken van toepassingen / tools + advies
  • af en toe opmaken van een visual
  • kennismaking met mijn werkwijze

  Incidentele hulp bij Online marketing?

  Wil je hierover meer informatie? Neem dan contact met mij op via telefoonnummer 06-30617743 of per mail monique.botermans@ligaro.nl.

  Een Virtual Assistant voor online marketing support

  Als Virtual Assistant op het gebied van online marketing help ik zzp en kleine ondernemers om hun online zichtbaarheid te verbeteren.

  Ik help je met jouw online vindbaarheid. Ik richt de software goed voor je in en zorg voor de creatieve opmaak. Daarmee ben jij ontzorgd!

  Dit is wat ik te bieden heb:

  Zichtbaarheid verbeteren van jouw website:
  – Perfectioneren vormgeving en structuur
  – Optimaliseren techniek, SEO en vindbaarheid
  – Actueel houden en conversie verbeteren

  Online zichtbaarheid optimaliseren:
  – Vormgeving en inrichting van e-mail marketing
  – Opmaak nieuwsbrieven & blog
  – Social media marketing

   Lees hier mijn recente artikelen over online marketing

   Regelmatig schrijf ik relevante artikelen over online marketing. Daarnaast deel ik mijn persoonlijke ervaringen. Onderstaand mijn meest recente blogpost. Wil je alle artikelen lezen over online marketing en over Business Support? Ga dan naar onze blogpagina.

   Wat is de kracht van Ligaro Support?

   Ben jij benieuwd naar het verhaal achter Ligaro Support en de kracht van M&M (Marc & Monique)? Lees dan hier verder.

   Online marketing en Business support - Ligaro Support - Marc & Monique Botermans