Succesvolle Online marketing voor ZZP'ers; Schakel expertise en ondersteuning in

Heb jij als te weinig tijd of kennis om de online marketing van je bedrijf effectief op te zetten? Als Online Marketing Partner

Vergroot jouw online succes door een sprankelende online zichtbaarheid

Als ondernemer is het belangrijk om online goed zichtbaar en vindbaar te zijn. Daarom zorg je ervoor dat je website up-to-date en interessant is, maar ook dat de techniek en SEO in orde zijn. Je schrijft regelmatig een artikel voor je blog of stuurt een nieuwsbrief. Daarnaast ben je aanwezig op de socialmedia kanalen waar jouw doelgroep actief is.

Natuurlijk weet je dit allemaal! Maar soms heb je gewoon geen tijd of mis je inspiratie. Vanwege beperkte kennis is het lastig om de juiste marketingtechniek voor je bedrijf te kiezen. En de bijbehorende software en tools? Pfff… die werken ook niet altijd mee. Je hebt behoefte aan een rechterhand om jouw online marketing consequent aan te pakken.

Laat jouw bedrijf stralen met een doeltreffende online marketing!

Ik geloof in de kracht van authentiek communiceren met je doelgroep. Hiervoor moet je zowel jezelf, als je doelgroep, goed kennen. Doordat je weet met welke problemen potentiële klanten worstelen, stem je eenvoudig jouw boodschap en aanbod daarop af. Zo zorg je voor de juiste toon op je website en al je overige online kanalen. Door consistentie bouw je vertrouwen op, laat je expertise zien en creëer je waarde in jouw aanbod.

Afhankelijk van jouw wensen leggen we in onze samenwerking de focus op Website en SEO en / of Online zichtbaarheid.

Website en SEO

 • Optimalisatie van jouw website
 • Conversie verbeteren
 • SEO en zoekmachine optimalisatie

Online zichtbaarheid

 • E-mailmarketing
 • Nieuwsbrieven & blog
 • Zichtbaarheid op social media

Jouw website is actueel, gebruiksvriendelijk en SEO proof

Samen evalueren we het doel van jouw website en controleren of deze aansluit bij het zoekgedrag en de behoefte van je bezoekers.

 • Is de navigatie duidelijk?
 • Zijn de teksten aantrekkelijk en goed leesbaar?
 • Pas je de huisstijl consequent en herkenbaar toe?
 • Wil je bepaalde onderdelen updaten?
 • Hoe is de algemene gebruikerservaring?

Daarnaast ga ik aan de slag met de technische onderdelen van je website. Zo is deze SEO proof en daardoor goed vindbaar in de zoekmachines.

Online marketing partner | zichtbaarheid vergroten | werk uitbesteden

Optimalisatie van jouw website

Met een actuele website en consequent toegepaste huisstijl creëer je een professionele uitstraling. Bezoekers voelen zich direct aangesproken.

w

Conversie verbeteren

De website is ontworpen om actie te stimuleren bij de bezoeker. Jouw aanbod is helder en concreet gepresenteerd. Bezoekers kiezen gemakkelijk de juiste vervolgstap.

SEO & Zoekmachineoptimalisatie

Dankzij correct toegepaste SEO technieken is jouw website uitstekend vindbaar. Het geheel van de website klopt, zowel op technisch, visueel als tekstueel gebied.

Een passende online zichtbaarheid als ZZP ondernemer

Alle uitingen op jouw online kanalen zijn afgestemd op jou en je bedrijf. Je creëert content die jouw doelgroep raakt en voorziet deze van aantrekkelijke visuals in jouw huisstijl. Ik ben je betrouwbare rechterhand en motivator!
 

 • Welke content verspreid je waar en wanneer?
 • Hoe schrijf je pakkende teksten?
 • Welke vormgeving sluit goed aan?
 • Hoe zijn de reacties op e-mails en posts?
 • Welke acties zet je in voor meer bereik?
Drieluik e-mailmarketing, zichtbaarheid en marketing advies als zzp

E-mailmarketing

Deel relevante kennis en informatie, zodat (potentiële) klanten zich erin herkennen. Ik zorg ervoor dat jouw e-mailsysteem technisch correct is ingesteld en geoptimaliseerd.

Nieuwsbrieven & blog

Vergroot de zichtbaarheid van jouw bedrijf door het schrijven van interessante blogs en het verzenden van boeiende nieuwsbrieven. Zo trek je de juiste (potentiële) klanten aan.

Zichtbaarheid op social media

Alle content op social media sluit perfect aan bij je bedrijf en jouw doelgroep. Je posts vallen op, zijn visueel aantrekkelijk en zonder taalfouten. Je bouwt een band op met jouw doelgroep.

Hoe schakel je als zzp of kleine ondernemer de juiste hulp in voor jouw online marketing?

Als Online Marketing Partner werk ik graag samen met gepassioneerde coaches en zzp’ers om hun online zichtbaarheid te verbeteren.

Samen werken we de verbeteringen uit in jouw zichtbaarheid en bepalen de juiste marketingstrategie, zodat jij online kunt stralen.

Door mijn veelzijdigheid help ik je met tekstopmaak, de techniek (het inrichten van software) en de creatieve vormgeving. Ik ben niet alleen je rechterhand, maar ook je sparringpartner, constant op zoek naar nieuwe manieren om jouw bedrijf te laten stralen.
Jij ervaart meer structuur, gemak en creativiteit en houdt tijd over voor jouw passie(s).

Samen vergroten we jouw digitale impact!

Neem een kijkje in mijn aanbod van Online marketing pakketten. Deze zijn er voor structurele of incidentele ondersteuning als (technisch) Virtual Assistant / Online Marketing Partner.

Monique Botermans, Virtual Assistant

Software en tools voor online marketing

Ik ben goed thuis in software en tools voor Online marketing en krijg nieuwe systemen gemakkelijk onder de knie. Onderstaand de tools waarmee ik regelmatig werk.

Software voor online marketing

 • WordPress (Divi, Elementor en Beaver builder)
 • Learndash, Mollie en WooCommerce
 • SMART Websites & Funnels
 • Yoast SEO, Rank Math SEO
 • Mailerlite, Active Campaign/Mailblue, La Posta en Autorespond
 • Hootsuite, Later, Buffer en Meta Business Suite
 • Canva
 • Calendly
 • Webinargeek

Software voor dagelijks gebruik

 • Google Workspace
 • Office 365
 • Microsoft Teams, Google Meet, Zoom en Slack
 • Trello
 • Atlassian Confluence en Jira

Hoe je meer impact maakt met jouw online zichtbaarheid als coach of zzp’er?

Lees hieronder welke resultaten je zoal mag verwachten:

Website

 • Een up-to-date website creëert vertrouwen en de juiste branding zorgt voor een directe herkenbaarheid. Jouw bedrijf heeft een professionele uitstraling en is online goed vindbaar.

E-mailmarketing

 • E-mails en nieuwsbrieven zijn aantrekkelijk vormgegeven en bevatten interessante informatie. Lezers waarderen dit en voelen zich betrokken bij jou en je bedrijf. Zo bouw je een goede band met hen op.

Social media

 • Jouw visuals en de toon in posts sluiten naadloos aan op jouw merk. Zo ontstaat er een sterke connectie met bestaande klanten en trek je moeiteloos nieuwe volgers aan.

Jij, als ondernemer

 • Je bent minder tijd kwijt met de technische aspecten van online marketing en hebt expertise in huis. Je kunt met vertrouwen bepaalde taken uit handen geven en hebt meer tijd om je te focussen op jouw passie(s) of verder te groeien!
Online marketing Icoon Ligaro Support

Reviews

Lees hier ervaringen van mijn klanten

Catelijne Gerlag - Multipotential Coach

Ik werk nu ongeveer een half jaar heel prettig samen met Monique. Ze is in veel dingen heel anders dan ik ben, en juist daarom is ze voor mij de perfecte technische virtual assistant. Ze heeft veel kennis over online marketing, WordPress sites en SEO, is planmatig sterk, heeft oog voor details, en kan ook gedetailleerd vooruit denken. Ze is slim en invoelend; ze denkt écht met je mee, en doet suggesties die aansluiten bij hoe ik graag werk.

Wat ik ook heel prettig vind, is dat als ik aangeef wat ik prettig zou vinden in het aanpakken van een deelklus, dat zij zich moeiteloos daaraan aanpast. Ik vind het bijvoorbeeld prettig als ze mij adviseert vanuit haar visie, en ook zelf teksten schrijft, waarna ik meekijk en eventueel dingetjes aanpas. Ze neemt absoluut geen afwachtende houding aan, maar is alert, proactief en draagt verbeteringen aan. Ook biedt ze ongevraagde adviezen en kennis aan, wat ik heel behulpzaam vind. Ik beveel Monique dan ook van harte aan!

Maaike de Bruijn - Bewust Zijn in Wording

Monique startte bij Bewust Zijn in Wording met een stageperiode van anderhalve maand. Om werkervaring op te doen als Virtueel Professional. Zij heeft in die korte periode 4 lopende werkprocessen in kaart gebracht en mij daarover op een overzichtelijke manier feedback en tips ter verbetering gegeven.

Omdat onze samenwerking bevalt en ik professionele ondersteuning kan gebruiken – iemand die me helpt systemen en processen te optimaliseren en met promotionele activiteiten – assisteert Monique mij nu als VP een paar uurtjes per week.

Ik kan mij hierdoor blijven richten op mijn core business. Heel fijn! Kwaliteit, optimale processen, gemak voor / ontzorgen van de ondernemer en klantbeleving staan hoog op Monique’s werkwaarden lijstje. Dat maakt onze samenwerking ook tot zo’n goede match.

Marieke Lok - Your Holistik Health

Ik schrijf deze review met groot enthousiasme en een warm gevoel. Monique heeft mij heel erg goed geholpen mijn verhaal en gevoel in mijn website te leggen. Hiervoor heeft ze aan weinig woorden voldoende en voelt goed aan wat mijn wensen zijn. Dat is heel erg waardevol omdat ik niet veel tijd heb om hiermee bezig te zijn, wat vast heel herkenbaar is!

Monique werkt gestructureerd en biedt een helder overzicht van alles wat er bij het ontwikkelen van een website komt kijken, ze helpt je stap voor stap door het proces en neemt alle tijd voor je.

Ik vind de werkwijze zeer professioneel en wil Ligaro Support graag aanbevelen!

Laat jouw bedrijf online stralen!

Leuk om eens kennis met je te maken! Ik vertel je graag meer over mijn aanpak. Neem contact met mij op per mail monique.botermans@ligaro.nl of telefonisch via nummer 06-306 177 43.

Bekijk mijn LinkedIn profiel voor meer achtergrondinformatie.

Ik ben beschikbaar vanaf enkele uren per week en ben je graag als Online Marketing Partner / Virtual Assistant van dienst.

Wil je meer weten over mijn concrete aanbod? Bekijk dan mijn online marketing pakketten.

Pakket Monique Botermans | Online marketing en zichtbaarheid | Virtual Assistant | Ondersteuning

Lees hier mijn tips over online marketing speciaal voor zzp en kleine ondernemers

Regelmatig schrijf ik relevante artikelen over online marketing en deel tips en tricks. Onderstaand mijn meest recente artikelen over Online marketing. Wil je alle artikelen van Ligaro Support lezen? Bekijk dan onze blogpagina.

Wat is de kracht van Ligaro Support?

Ben jij benieuwd naar wie wij zijn? Wil je meer achtergrondinformatie over Ligaro Support? Ontdek de kracht van M&M (Marc & Monique) en lees meer over wat wij belangrijk vinden.

Samen voor meer gemak!

Online marketing en Business support - Ligaro Support - Marc & Monique Botermans