Succesvolle Online marketing voor ZZP'ers; Schakel expertise en ondersteuning in

Heb jij als te weinig tijd of kennis om de online marketing van je bedrijf effectief op te zetten? Als Online Marketing Partner

Website en SEOOnline zichtbaarheid

Vergroot jouw online succes als zzp’er door een sprankelende online zichtbaarheid

Als ondernemer is het superbelangrijk om online goed zichtbaar en vindbaar te zijn. Daarom zorg je ervoor dat je website up-to-date en boeiend is, maar ook dat de techniek en SEO in orde zijn. Je schrijft regelmatig een artikel voor je blog of stuurt een nieuwsbrief. Daarnaast ben je aanwezig op de socialmedia kanalen waar jouw doelgroep actief is.

Natuurlijk weet je dit allemaal! Maar soms heb je gewoon geen tijd of mis je inspiratie. Vanwege je beperkte marketingkennis, is het lastig om de juiste marketingtechniek voor jou en je bedrijf te kiezen. En de bijbehorende software en tools? Pfff… die werken ook niet altijd mee. Je hebt behoefte aan een rechterhand om jouw online marketing consequent aan te pakken.

Hoe schakel je als zzp of kleine ondernemer de juiste hulp in voor jouw online marketing

Als Online Marketing Partner werk ik graag samen met gepassioneerde coaches en zzp’ers om hun online zichtbaarheid te verbeteren. 

help ik je met tekstrevisie, techniek (het inrichten van software) en de creatieve vormgeving.

Monique Botermans, Virtual Assistant

Laat jouw bedrijf stralen met een doeltreffende online marketing!

Ik geloof in de kracht van authentiek communiceren met je doelgroep. Hiervoor moet je zowel jezelf als je doelgroep goed kennen. Door te weten met welke problemen potentiële klanten worstelen en waar ze naar op zoek zijn, stem je eenvoudig jouw communicatie en aanbod daarop af. Zo zet je de juiste toon op je website en trek je dit vervolgens consistent door naar al je overige online kanalen. Je bouwt hiermee vertrouwen op, laat je expertise zien en creëert waarde in je aanbod.

Afhankelijk van jouw wensen leggen we in onze samenwerking de focus op Website en SEO en / of Online zichtbaarheid.

Website en SEO

 • Optimalisatie van jouw website
 • Conversie verbeteren
 • SEO en zoekmachine optimalisatie

Online zichtbaarheid

 • E-mailmarketing
 • Nieuwsbrieven & blog
 • Zichtbaarheid op social media

Websiteoptimalisatie; een actuele, pakkende en gebruiksvriendelijke website

Samen evalueren we het doel van je website en controleren of deze aansluit bij het zoekgedrag en de behoefte van je bezoekers.

 • Is de navigatie duidelijk?
 • Zijn de teksten aantrekkelijk en goed leesbaar?
 • Pas je de huisstijl consequent en herkenbaar toe?
 • Wil je bepaalde onderdelen updaten?
 • Hoe is de algemene gebruikerservaring?

Daarnaast is er aandacht voor de technische aspecten van de website, zodat deze SEO-proof en daardoor goed vindbaar is in de zoekmachines.

Hoe ik dat doe?

Als Online Marketing Partner voor zzp’ers help ik je jouw website te optimaliseren. Zo bereik je jouw doelgroep en laat je een stralende indruk achter. Natuurlijk hou ik de statistieken van je website nauwlettend in de gaten en stuur bij waar nodig.

Zo kun jij schitteren met jouw bedrijf in de digitale wereld!

Online marketing partner | zichtbaarheid vergroten | werk uitbesteden

Optimalisatie van jouw website

Met een actuele website en consequent toegepaste huisstijl creëer je een professionele uitstraling. Bezoekers voelen zich direct aangesproken en navigeren gemakkelijk door jouw website.

w

Conversie verbeteren

De website is ontworpen om actie te stimuleren en het aanbod wordt helder en concreet gepresenteerd. Bezoekers kiezen gemakkelijk de juiste vervolgstap.

SEO & Zoekmachineoptimalisatie

Dankzij correct toegepaste SEO-technieken is jouw website uitstekend vindbaar. Het geheel van de website klopt, zowel op technisch, visueel als tekstueel gebied.

Welke impact heeft de verbeterde online zichtbaarheid voor jou als coach of zzp’er?

Lees hieronder welke resultaten je mag verwachten:

Website

 • Een up-to-date website creëert vertrouwen en de juiste branding zorgt voor een directe herkenbaarheid. Jouw bedrijf krijgt een professionele uitstraling en is online beter vindbaar.

E-mailmarketing

 • E-mails en nieuwsbrieven zijn aantrekkelijk vormgegeven en bevatten relevante informatie. Lezers waarderen dit en zo bouw je sterke relaties met hen op. Dit zorgt voor meer betrokkenheid bij jouw merk en dat leidt uiteindelijk tot meer verkopen.

Social media

 • Jouw visuals en de toon in posts sluiten naadloos aan op jouw merk. Zo ontstaat er een sterkere band met jouw bestaande klanten en trek je gemakkelijker nieuwe volgers aan.

Jij, als ondernemer

 • Je bent minder tijd kwijt met de technische aspecten van online marketing en hebt expertise in huis. Je kunt met vertrouwen bepaalde taken uit handen geven en hebt meer tijd om je te focussen op jouw passie(s) of verder te groeien!
Online marketing Icoon Ligaro Support

Een passende online marketingstrategie als ZZP ondernemer voor alle online uitingen

Alle online uitingen sluiten naadloos aan bij jou en je bedrijf. We bundelen onze krachten een creëren content die jouw doelgroep raakt. Deze voorzien we van aantrekkelijke visuals in jouw huisstijl. Ik ben je betrouwbare rechterhand en motivator!

 

 • Welke content verspreid je waar en wanneer?
 • Hoe schrijf je pakkende teksten?
 • Welke vormgeving is passend?
 • Hoe zijn de reacties op e-mails en posts?
 • Welke acties zetten we in voor meer bereik?
Drieluik e-mailmarketing, zichtbaarheid en marketing advies als zzp

E-mailmarketing

Door relevante kennis en informatie over jouw bedrijf te delen met (potentiële) klanten, identificeren zij zich nog meer met jouw aanbod. Ik zorg ervoor dat jouw e-mailsysteem technisch correct is ingesteld en geoptimaliseerd.

Nieuwsbrieven & blog

Vergroot de zichtbaarheid van jouw bedrijf door het schrijven van interessante blogs en het verzenden van boeiende nieuwsbrieven aan je doelgroep. Zo trek je de juiste (potentiële) klanten aan.

Zichtbaarheid op social media

Alle content op social media sluit perfect aan bij je bedrijf en jouw doelgroep. De posts vallen op, zijn visueel aantrekkelijk en zonder taalfouten. Je wordt beter gevonden door jouw doelgroep.

Reviews

Lees hier ervaringen van mijn klanten

Catelijne Gerlag - Multipotential Coach

Ik werk nu ongeveer een half jaar heel prettig samen met Monique. Ze is in veel dingen heel anders dan ik ben, en juist daarom is ze voor mij de perfecte technische virtual assistant. Ze heeft veel kennis over online marketing, WordPress sites en SEO, is planmatig sterk, heeft oog voor details, en kan ook gedetailleerd vooruit denken. Ze is slim en invoelend; ze denkt écht met je mee, en doet suggesties die aansluiten bij hoe ik graag werk.

Wat ik ook heel prettig vind, is dat als ik aangeef wat ik prettig zou vinden in het aanpakken van een deelklus, dat zij zich moeiteloos daaraan aanpast. Ik vind het bijvoorbeeld prettig als ze mij adviseert vanuit haar visie, en ook zelf teksten schrijft, waarna ik meekijk en eventueel dingetjes aanpas. Ze neemt absoluut geen afwachtende houding aan, maar is alert, proactief en draagt verbeteringen aan. Ook biedt ze ongevraagde adviezen en kennis aan, wat ik heel behulpzaam vind. Ik beveel Monique dan ook van harte aan!

Maaike de Bruijn - Bewust Zijn in Wording

Monique startte bij Bewust Zijn in Wording met een stageperiode van anderhalve maand. Om werkervaring op te doen als Virtueel Professional. Zij heeft in die korte periode 4 lopende werkprocessen in kaart gebracht en mij daarover op een overzichtelijke manier feedback en tips ter verbetering gegeven.

Omdat onze samenwerking bevalt en ik professionele ondersteuning kan gebruiken – iemand die me helpt systemen en processen te optimaliseren en met promotionele activiteiten – assisteert Monique mij nu als VP een paar uurtjes per week.

Ik kan mij hierdoor blijven richten op mijn core business. Heel fijn! Kwaliteit, optimale processen, gemak voor / ontzorgen van de ondernemer en klantbeleving staan hoog op Monique’s werkwaarden lijstje. Dat maakt onze samenwerking ook tot zo’n goede match.

Marieke Lok - Your Holistik Health

Ik schrijf deze review met groot enthousiasme en een warm gevoel. Monique heeft mij heel erg goed geholpen mijn verhaal en gevoel in mijn website te leggen. Hiervoor heeft ze aan weinig woorden voldoende en voelt goed aan wat mijn wensen zijn. Dat is heel erg waardevol omdat ik niet veel tijd heb om hiermee bezig te zijn, wat vast heel herkenbaar is!

Monique werkt gestructureerd en biedt een helder overzicht van alles wat er bij het ontwikkelen van een website komt kijken, ze helpt je stap voor stap door het proces en neemt alle tijd voor je.

Ik vind de werkwijze zeer professioneel en wil Ligaro Support graag aanbevelen!

Software en tools voor online marketing

Ik ben goed thuis in software en tools voor Online marketing en krijg nieuwe systemen gemakkelijk onder de knie. Onderstaand de tools waarmee ik regelmatig werk.

Software voor online marketing

 • WordPress (Divi, Elementor en Beaver builder)
 • Learndash, Mollie en WooCommerce
 • SMART Websites & Funnels
 • Yoast SEO, Rank Math SEO
 • Mailerlite, Active Campaign/Mailblue en La Posta
 • Hootsuite, Later, Buffer en Meta Business Suite
 • Canva
 • Calendly
 • Webinargeek

Software voor dagelijks gebruik

 • Google Workspace
 • Office 365
 • Microsoft Teams, Google Meet, Zoom en Slack
 • Trello
 • Atlassian Confluence en Jira

Laat jouw bedrijf online stralen!

Leuk om eens kennis met je te maken! Ik vertel je graag meer over mijn aanpak. Neem contact met mij op per mail monique.botermans@ligaro.nl of telefonisch via nummer 06-306 177 43.

Bekijk mijn LinkedIn profiel voor meer achtergrondinformatie.

Ik ben beschikbaar vanaf enkele uren per week en ben je graag als Online Marketing Partner / Virtual Assistant van dienst.

Wil je meer weten over mijn concrete aanbod? Bekijk mijn online marketing pakketten.

Pakket Monique Botermans | Online marketing en zichtbaarheid | Virtual Assistant | Ondersteuning

Lees hier mijn tips over online marketing speciaal voor zzp en kleine ondernemers

Regelmatig schrijf ik relevante artikelen over online marketing en deel tips en tricks. Onderstaand mijn meest recente artikelen over Online marketing. Wil je alle artikelen van Ligaro Support lezen? Bekijk dan onze blogpagina.

Wat is de kracht van Ligaro Support?

Ben jij benieuwd naar wie wij zijn? Wil je meer achtergrondinformatie over Ligaro Support? Ontdek de kracht van M&M (Marc & Monique) en lees meer over wat wij belangrijk vinden.

Samen voor meer gemak!

Online marketing en Business support - Ligaro Support - Marc & Monique Botermans