Software inrichten voor goede bedrijfsvoering en samenwerking in teams en online marketing

Software en tools efficiënt inzetten in jouw bedrijf?

Als drukke ondernemer wil je met gemak en plezier kunnen werken. Het liefst ben je bezig met jouw passie en zo min mogelijk met de administratieve rompslomp van jouw bedrijf. Wij geloven dat door het juist inzetten van software en tools je meer overzicht hebt over jouw taken en deze gemakkelijker kunt uitvoeren.

Daarom helpen wij kleine ondernemers en mkb bedrijven bij het correct inrichten en gebruiken van de ondersteunende software. Daardoor ervaar je meer rust en kunt je focussen op zaken die jij belangrijk vindt.

Hoe mijn klant klantvriendelijker kon werken 

Recent heb ik een klant (Orthopedagoog) geholpen om de belangrijkste processen in haar organisatie te automatiseren. Het bespaarde haar veel tijd doordat afspraakbevestigingen voortaan direct werden verstuurd naar haar klanten. Ook ontdekten wij dat het systeem een mogelijkheid heeft om de klanttevredenheid te meten; dat is gemakkelijk! Deze relatief eenvoudige acties zorgden in korte tijd voor meer gemak. Ook leidde dit tot een verbetering van de klantvriendelijkheid.

Als Virtual Assistant help ik je met de correcte inzet van software en tools

Als Virtual Assistant ben ik goed vertrouwd met diverse computersystemen, software en tools. Ook wanneer ik er nog niet mee bekend ben, krijg ik het gemakkelijk onder de knie.

Met onderstaande business tools ben ik goed bekend:

  • Google Workspace
  • Office 365
  • Microsoft Teams, Google Meet, Zoom en Slack
  • Trello, Asana, Notejoy
  • Atlassian Confluence

Samenwerking binnen teams verbeteren door juiste computersystemen?

Om prettiger (samen) te werken bieden we Business support voor mkb bedrijven. Ook deze dienst is vooral gericht op het juist inrichten en gebruiken van de ondersteunende software en tools. Voor meer informatie hierover bekijk onze pagina Business support of neem contact op met Marc telefoon 06-83328361 of per mail marc.botermans@ligaro.nl.
 

Wil jij meer halen uit het computersysteem dat je nu gebruikt, wil je tijd besparen en op een professionelere manier gaan werken? Ik geef je graag advies en help met de inrichting.

 

Ben je benieuwd waarin ik jou kan ondersteunen?

Mijn diensten zijn onderverdeeld in Online marketing support en Business support. Bekijk deze pagina’s voor meer informatie. In een oriënterend gesprek  vertel ik je er graag meer over. Neem hiervoor contact met mij op via telefoon 06-30617743 of per mail monique.botermans@ligaro.nl. Op LinkedIn lees je meer over mijn achtergrond en werkervaring.

Hopelijk tot snel! 

Online marketing & Business Support - Monique Botermans - Ligaro Support