Review Janine van de Westen

Janine van der Westen van Orthowest verwoordt in haar review exact waar ik voor sta nl. betrokkenheid bij mijn klant, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid. 

Mijn ervaringen in de samenwerking met Monique zijn heel fijn. Ze heeft ons kleine bedrijf in de jeugdhulpverlening geholpen om verder te professionaliseren. Hierbij heeft ze goed geluisterd naar onze wensen en is ze hier dichtbij gebleven. Ze gaat hierbij geen uitdaging uit de weg. Monique werkt heel precies, is betrouwbaar en doet wat ze belooft.

Proefopdracht is geslaagd

De afgelopen twee maanden heb ik voor haar praktijk de diverse mogelijkheden van het cliëntsysteem in kaart gebracht en hebben wij samen de belangrijkste processen in het systeem ingericht. Een interessante klus die voor de praktijk van Janine meer gemak heeft opgeleverd, doordat bepaalde handelingen nu geautomatiseerd zijn. Zij kunnen hierdoor professioneler werken. Ook de klantvriendelijkheid is – door deze relatief kleine stappen – verbeterd. 

Trots op deze review voor mijn bijdrage

Normaal gezien ben ik vrij bescheiden en loop ik helemaal niet zo te koop met wat ik allemaal kan. Maar op advies van VA School en om vindbaar te zijn als zelfstandig ondernemer werk ik aan mijn (online)zichtbaarheid. Daarom deel ik hier deze review, zo krijg je een indruk wat ik mogelijk voor jouw bedrijf kan betekenen.

Wil je hierover eens met mij van gedachten wisselen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Alles waar je ogen van gaan sprankelen, moet je doen!

 

Ben je benieuwd waarin ik jou kan ondersteunen?

Mijn diensten zijn onderverdeeld in Online marketing support en Business support. Bekijk deze pagina’s voor meer informatie. In een oriënterend gesprek  vertel ik je er graag meer over. Neem hiervoor contact met mij op via telefoon 06-30617743 of per mail monique.botermans@ligaro.nl. Op LinkedIn lees je meer over mijn achtergrond en werkervaring.

Hopelijk tot snel! 

Online marketing & Business Support - Monique Botermans - Ligaro Support