Samenwerking, team, samenwerken, klanten, klantenbinding, klantbeleving

Change of plans – welke richting?

Herken je dat? Er gebeurt iets in je leven, waardoor je op zoek gaat naar jezelf, jouw kwaliteiten en je de kans krijgt om jouw loopbaan opnieuw vorm te geven? Afgelopen maanden was voor mij de tijd om hier bij stil te staan en mijn dromen verder vorm te geven. Na een ziektetraject en het vervallen van mijn functie moest ik op zoek naar “Hoe nu verder?”. Ik heb een oriëntatieweek gevolgd over het werken als Virtual Assistant. Daar werd ik zo enthousiast van! Op deze manier kan ik ondersteuning bieden aan gepassioneerde ondernemers.

Daarom ben ik gestart met de volledige opleiding Start een succesvolle business als virtual assistent“. Ook ben ik bezig met een coachingstraject richting ondernemerschap. Hierin word ik uitgedaagd om te zoeken naar “Mijn ideale klant”. Na gesprekken met diverse ondernemers en het nodige nadenk- en schaafwerk wordt mijn aanbod steeds concreter.

Alles waar je ogen van gaan sprankelen, moet je doen!

Ondersteuning aan ondernemers door Business support

Ik help graag gepassioneerde Mkb-ondernemers om hun ondersteuning te professionaliseren. Ik zorg ervoor dat deze bedrijven gemakkelijker hun werk en projecten kunnen organiseren, zodat zij meer rust en gemak ervaren. Daardoor kunnen zij zich vol vertrouwen focussen op hun passie (en ik op de mijne). Mijn hart ligt bij bedrijven die gaan voor een optimale klantbeleving, goede service en kwaliteit.

Werken als Virtual Assistant ter ondersteuning voor ondernemers?

Als Virtual Assistant bied ik ondersteuning aan gepassioneerde ondernemers om hun bedrijfsvoering te optimaliseren.

Je kunt daarbij denken aan de volgende onderwerpen:

  • Office management
  • Taakbeheer inrichten
  • Offerte trajecten vereenvoudigen
  • Makkelijk overleg en vergaderen
  • Opvolgen projecten

Ik geef advies passend bij jouw wensen en help je met de praktische inrichting. Ik richt de ondersteunende software goed voor je in. Daarmee wordt jij ontzorgd!

 

Ben je benieuwd waarin ik jou kan ondersteunen?

Mijn diensten zijn onderverdeeld in Online marketing support en Business support. Bekijk deze pagina’s voor meer informatie. In een oriënterend gesprek  vertel ik je er graag meer over. Neem hiervoor contact met mij op via telefoon 06-30617743 of per mail monique.botermans@ligaro.nl. Op LinkedIn lees je meer over mijn achtergrond en werkervaring.

Hopelijk tot snel! 

Online marketing & Business Support - Monique Botermans - Ligaro Support