Virtual Assistant ter ondersteuning van jouw bedrijf in Tilburg, Breda of daarbuiten?

Een Virtual Assistant, Virtual Professional of VA biedt ondersteuning op afstand voor jouw zzp of kleine onderneming. Als Virtual Assistant help ik kleine, gepassioneerde ondernemers met de randzaken van hun bedrijf. Ik ondersteun hen bij diverse taken waar zij niet (voldoende) aan toekomen. Mijn diensten zijn onderverdeeld in Online marketing en Business Support. Ik zorg voor meer rust, structuur en overzicht in jouw bedrijf en zorg ervoor dat je op een professionelere manier kunt werken!

Online marketingBusiness Support

Hoe een Virtual Assistant jouw bedrijf in Tilburg, Breda of daarbuiten kan helpen

Een Virtual Assistant is meestal een freelancer die op afstand professionele administratieve, technische of creatieve ondersteuning biedt aan klanten. Elke Virtual Assistant heeft een eigen takenpakket en specialisatie en daardoor zijn VA’s inzetbaar op uiteenlopende onderwerpen. 

Een VA kan je helpen, wanneer je taken wilt vereenvoudigen of professionaliseren. Ook taken waar jij niet aan toekomt of de kennis mist, worden met gemak door een Virtual Assistant uitgevoerd. Door een VA in te huren ben jij minder tijd kwijt met de randzaken van jouw bedrijf en ontstaat er ruimte voor groei of andere prioriteiten.

Monique Botermans, Virtual Assistant

Welke voordelen heeft het werken met een VA voor jouw bedrijf in Tilburg, Breda of elders?

Het werken met een Virtual Assistant biedt jou als ondernemer veel voordelen. Je beschikt over flexibele ondersteuning wanneer jij het nodig hebt. Je bepaalt zelf welke taken je uit handen geeft en huurt iemand in met kennis van zaken. Bijkomend voordeel is dat je niet meer alles alleen hoeft te doen.

In mijn blog lees je hoe jouw werkdag eruit kan zien als je samenwerkt met een Virtual Assistant.

Online marketing en online zichtbaarheid verbeteren door Virtual Assistant

Een Virtual Assistant voor de online marketing van jouw bedrijf in Tilburg, Breda of daarbuiten

Samen maken we een stappenplan om de online zichtbaarheid van jouw bedrijf te verbeteren. Ik help je met de inrichting van de software en tools, opmaak van de teksten en de vormgeving. Samen zorgen we voor de perfecte klantervaring.

Daarnaast kan ik je helpen met de techniek van jouw website en de SEO (zoekmachineoptimalisatie). Ik zorg ervoor dat jouw website actueel blijft

Business support | Ondersteuning voor ondernemer | Meer gemak in bedrijfsvoering

Bij Business Support ondersteunt een Virtual Assistant je achter de schermen van jouw bedrijf.

Zijn er randzaken in jouw bedrijf waar je steeds niet aan toekomt? Merk je dat je achterstand hebt in je bedrijf en wil je deze eindelijk eens wegwerken of kun je structurele ondersteuning gebruiken in jouw bedrijf. Ik ben graag jouw rechterhand, stok achter de deur of sparringpartner.

Ik breng structuur en overzicht in jouw bedrijf, neem je taken uit handen en zorg dat jij weer meer toekomt aan datgene waar jij goed in bent. 

 

Wil je weten waarin ik jou kan ondersteunen?

In een oriënterend gesprek vertel ik je er graag meer over. Neem hiervoor contact met mij op via telefoon 06-30617743 of per mail monique.botermans@ligaro.nl. Op LinkedIn lees je meer over mijn achtergrond en werkervaring.

Hopelijk tot snel! 

Online marketing | Business Support | Monique Botermans | Ligaro Support