Pakketten voor een stralende Online marketing en zichtbaarheid als ZZP

Ben je het zat om zelf te experimenteren en te puzzelen om de online zichtbaarheid van jouw bedrijf te verbeteren? Ontbreekt het je aan geduld, tijd of kennis om alles technisch goed in te richten? Of weet je door alle mogelijkheden niet goed welke online marketingstrategie het beste bij jouw bedrijf past? Werk samen met mij als jouw Online Marketing Partner. Ik ondersteun en adviseer je graag op structurele of incidentele basis.

StructureelIncidenteel

Focus op jouw passie en werk samen met mij als jouw Online Marketing Partner

Ervaar hoe ik als Online Marketing Partner werk uit handen neem. Ontdek hoe prettig het is om samen te werken met iemand die niet alleen verstand heeft van online marketing, maar ook de techniek beheerst om het voor je in te richten. Samen werken we een passende online marketingstrategie voor jouw bedrijf uit en sparren over verbeteringen, zodat jij online kunt schitteren.

Jij kunt met vertrouwen taken loslaten, bent meer bezig met jouw passie en er ontstaat ruimte om te groeien met jouw bedrijf.

Online marketing en online zichtbaarheid verbeteren door Virtual Assistant

Laat jouw bedrijf online stralen door expertise in te schakelen voor jouw Online marketing

Als zzp-er of kleine ondernemer ligt er veel op je bord en moet je van veel onderwerpen op de hoogte zijn. Het is een verademing als je niet alles zelf hoeft te doen. Door online marketing taken uit te besteden aan een deskundige, heb jij tijd om je te richten op zaken waar je het beste in bent en waar jij energie van krijgt!

Vaak hoor ik van ondernemers dat ze niet weten, waar ze moeten beginnen op het gebied van (online) marketing. Er zijn zoveel mogelijkheden en het moet passen bij jou en jouw bedrijf. Daarom is het waardevol om te kunnen sparren met iemand die niet alleen de benodigde kennis in huis heeft, maar ook kan meedenken met jouw bedrijf.

Drieluik e-mailmarketing, zichtbaarheid en marketing advies als zzp

Online marketing pakketten voor structurele ondersteuning

Afhankelijk van jouw behoeften werk ik voor een vast aantal uren per maand, via een strippenkaart of op nacalculatie.

Neem contact met mij op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek. Je kunt me bereiken via telefoonnummer 06-306 177 43 of per mail monique.botermans@ligaro.nl.

Leuk om jouw plannen te horen en te bespreken hoe ik je kan ondersteunen!

De beste marketingstrategie voor jouw bedrijf

Samen bepalen we een passende online marketingstrategie voor jouw bedrijf en sparren over verbeteringen, zodat jij online kunt schitteren. Als Online marketing partner help ik je bij het vinden van antwoorden op de volgende vragen:

 

  • Hoe onderhoud je een aantrekkelijke website die goed gevonden wordt?
  • Wat kun je aanpassen zodat jouw e-mails en nieuwsbrieven vaker worden gelezen?
  • Hoe blijf je consistent en herkenbaar zichtbaar op social media?
  • En het allerbelangrijkste: Waar voel jij je goed bij…!

Vervolgens pak ik stapsgewijs de benodigde acties op. Hoe geweldig is dat!

Online Marketing START pakket

Tijdens het STARTgesprek begin ik met een analyse van de huidige situatie. Ik onderzoek wat je momenteel al doet en welke resultaten dit oplevert. Ook bespreken we welke richting je op wil. Ik bouw dus verder op wat jij al hebt staan en zoek naar een manier die bij jou en jouw bedrijf past.

Daarna ga ik concreet voor je aan de slag en werk concrete tips, adviezen en verbeteringen voor je uit op maat van jouw bedrijf. Je mag rekenen op een concreet actieplan met voorbeelden, zodat je er daarna zelf verder mee aan de slag kunt (of blijft samenwerken met mij 😉).

De volgende onderwerpen komen daarbij aan bod.

Website Check

Ik breng de verbeteringen voor jouw website in kaart. Het gaat hier om taalgebruik en vormgeving, maar ook om gebruikerservaring en zoekmachineoptimalisatie (SEO), zodat de website goed vindbaar is.

Blog/nieuwsbrief

Ik voorzie je van tips over de vormgeving en inhoud van jouw blog en nieuwsbrieven. Lezers herkennen zich daardoor in jouw aanbod. Je stuurt met regelmaat relevante informatie en maakt fans van je lezers.

SEO Plus

Hier duik ik dieper in de wereld van SEO voor jouw website. Ik voer een uitgebreid zoekwoordenonderzoek voor je uit en geef je praktische tips over hoe deze te gebruiken op je website en in blogs.

Zichtbaarheid op social media

Samen creëren we een consistente uitstraling op social media. Ik geef je ideeën voor content en maak een opzet voor mooie visuals bij jouw posts. Ook zoek ik mee naar relevante hashtags om je zichtbaarheid te vergroten.

Huisstijl in brandboard

Jouw huisstijl inclusief kleuren, lettertypen en afbeeldingen, leg ik voor je vast in een Brandboard. Zo maak je gemakkelijker en consistent nieuwe content. In één overzicht heb je alle nodige gegevens bij elkaar.

E-mailmarketing

Gebruik je al e-mailmarketing of wil je hiermee starten? Ik voorzie je van de nodige tips om dit succesvol toe te passen. Ik kan ook met je meekijken naar de techniek, mocht je hierin vastlopen.

Incidentele hulp bij Online marketing?

Wil je hierover meer informatie? Neem dan contact met mij op via telefoonnummer 06-306 177 43 of per mail monique.botermans@ligaro.nl.

Lees hier mijn tips over online marketing speciaal voor zzp en kleine ondernemers

Regelmatig schrijf ik relevante artikelen over online marketing en deel tips en tricks. Onderstaand mijn meest recente artikelen over Online marketing. Wil je alle artikelen van Ligaro Support lezen? Bekijk dan onze blogpagina.

Wat is de kracht van Ligaro Support?

Ben jij benieuwd naar wie wij zijn? Wil je meer achtergrondinformatie over Ligaro Support? Ontdek de kracht van M&M (Marc & Monique) en lees meer over wat wij belangrijk vinden.

Samen voor meer gemak!

Online marketing en Business support - Ligaro Support - Marc & Monique Botermans